rolling stones la bucuresti

nu am inteles de ce a facut atita vilva rolling stones la bucuresti. pai daca erau jmecheri veneau la noi cind erau la moda. nu acu…

anyway, mi-a placut live-blogging-ul nasilor anda si adam. ii felicit pt poveste si pt poze. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. multumim, adi. toata aprecierea pentru fairplay. cu siguranta vom avea multe de discutat noi doi pentru ca am inteles de la andaa ca locuiesti acolo unde am locuit si eu ceva vreme.

    te mai asteptam pe la noi. sper sa iti placa stilul nostru cumva “altfel” de a face jurnalism internautic.

    nasul adaam

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*