Live Blog: Ce a anunțat Apple la WWDC 21

WWDC 21. FOTO Apple.com
WWDC 21. FOTO Apple.com

O nouă conferință despre software la care Apple anunță și hardware? Poate că da! Cei care așteaptă un MacBook Pro de 16 inch… știu cât de grea e așteptarea.

World Wide Developers’ Conference debutează pe 7 iunie și are loc online. Keynote-ul de început al conferinței este transmis pe Apple.com și dezbătut de mine alături de Răzvan și Ionuț.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*