wireless enabled blackberry 8820

 here it comes. well what now? should i pay $600 for the iPhone or $200 for blackberry's next best thing?

blackberyy 8820

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Si totusi…chiar il folosesti la capacitate? Nu stiu de ce, dar marea majoritate a smartphone-urilor mi se par mofturi. Le cumparam pentru ca ne plac, dar nu le folosim niciodata din plin.

  2. @claudiu: sincer eu am nevoie de email (outlook) si blog mai mereu. asa ca asta o sa folosesc la greu. iar daca are si wi-fi o sa pot sa intru pe net gratis. apoi sunt fct de gen messenger, skype sau altele care ma ajuta.
    automat, cu outlook am nevoie si sa deschid atasamente deci un cititor/editor de texte sau altele de genu… imi folosesc.

    @radu: pina vine iphone 2.0 asta e cea mai buna alegere. si nici nu mai e caramida ca versiunile anterioare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*