RMPassword – pentru hotul din tine

ai gasit un iPhone pe strada si vrei sa-i spargi parola? There’s an App for that!

RMPassword este o aplicatie care e dedicata celor care isi uita parola de la telefon. Developerul sustine ca ai nevoie de un telefon Jailbreakuit pe care sa fi fost instalat OpenSSH si Wifi-ul trebuie sa fie ON. deci povestea cu telefonul furat nu prea merge…

RMPassword merge deocamdata numai pe Mac, iar pasii sunt simplii:

1. Trebuie facut neaparat inainte de instalarea aplicatiei. Altfel jucaria nu merge. deschide Terminal si adauga urmatoarea comanda:

sudo gem install net-ssh && curl -O http://www.iBlogeek.com/downloads/RMPassword.zip && unzip RMPassword.zip && mv RMPassword.app/ /Applications/ && rm RMPassword.zip && echo ‘installed!’

2. Instaleaza aplicatia in Applications folder, deschide-o si urmeaza instructiunile de pe ecran. Trebuie sa stii IP-ul telefonului. Stii de unde sa-l iei, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. @je: da’ tocmai aici ii faza tare … ca iPhone-ul ii blocat cu un passcode … incearca sa activezi passcode si apoi sa deblochezi ecranu’ … nu mere’ … de asta m-am legat eu … sau gresesc? P

  2. Foarte practic, am reusit o singura data sa tastez de 2 ori alt passkey decat cel pe care credeam ca-l introduc.Drept urmare , restore, etc . Nasol ca nu merge decat cu wi-fi pornit si nu si cu iphone tunnel.

  3. Deci cea mai tare aplicatie de hackuit telefoane a fost una care mergea perfect pt sony-ericsson si putin pt nokia si alte telefoane. Aplicatia mergea prin Bleutooth, ziceai ca dai o melodie si de fapt aveai acces la tot telefonul, alarma, silent on/off, sms-uri, contacte, puteai apela pe telefonu lui de pe al tau si cel mai tare, puteai sa ii dai master reset. Daca ar aparea una dasta pentru iPhone ar insemna Doomsday! Cum ar fi sa imi controleze cineva iPhone-ul prin internet…cel mai hilar ar fi sa se conecteze pe iPhone prin 3G si sa faca ce vrea el. Ala care ar putea sa faca o aplicatie ca asta, ala e un geniu :))
    Sau poate ca e, dar l-au luat la NASA =)) Pana la urma, nu a spart romanul nostru pentagonul? =)) :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*