Dream Tim – un nou super joc facut de romani

Imi place sa vad ca developerii romani fac pasi uriasi in domeniul jocurilor pentru AppStore. Dream Tim este unul dintre acele jocuri care are toate ingredientele pentru a fi un succes. Este o combinatie intre jocurile alea cu “Rat on a Skateboard” sau Mario (pentru cei mai vechi in bransa) si Fruit Ninja.

Actiunea se petrece in visul lui Tim. Tu trebuie sa-l ajuti sa-si salveze iubita si sa distrugi toti inamicii de pe drum.

“Visul lui Tim se imparte in 5 capitole, pe care le deblochezi completand misiuni, fiecare capitol va dezvalui putin mai mult din poveste. Pentru a putea completa misiunile sunt puse la dispozitie o serie de accesorii si potiuni. Vei putea sa arzi, sa ingheti si sa atunci acid pe inamici. Poti folosii o multime de puteri, cum ar fi magnet, boost-uri, sa incetinesti timpul si multe altele. De asemenea poti invartii roata norocului plina cu accesorii si puteri care te vor ajuta sa avansezi cat mai mult in joc.” spune developerul.

Dream Tim costa 99 centi, dar boio.ro pune la bataie cinci promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Dream Tim” pe boio.ro http://is.gd/MG3oBp”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi alesi aleatoriu pe data de 4 Aprilie.

Update: Castigatorii sunt @bog225, @gonzalles76, @i0n1ca, @AndreiTicky si @glaur_bt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. iSay.ro – Dream Tim castigat pe boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*