baterie de schimb pentru MacBook Pro

Apple a inceput sa vinda baterii de schimb pentru noile laptopuri. Cea pentru MBP costa 129 $+taxe (daca o iei din Apple Store US).

Am observat ca au la vanzare si baterii pentru MacBook nou, dar si pentru cele albe sau negre. preturile sunt putin mai mici.

Nu simt inca nevoia sa-mi cumpar o baterie de rezerva, dar e bine de stiut ca sunt la vanzare. Parca mi-as lua mai repede un incarcator pe care sa-l folosesc atunci cind nu il am pe cel de acasa…

pozele au fost facute intr-un Apple Store din Florida.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Bun! Pentru mac book! Dar pentru iPhone first gen. Exista? Ca eu unul nou cand se termina viata bateriei actualului iphone, nu imi iau! Asa ca ar fi pacat ca telefonul sa mai fie functional dar bateria moarta! Sa speram ca nu se va intampla foarte curand, dar e bine de stiut daca in momentul “fatal” il putem arunca sau mai avem o sansa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*