richard quest arestat pt droguri

il stii pe richard quest? e baiatu ala care ne da lunar la cnn o portie de “business traveler”… ei bine a fost arestat in new york.

printre acuzatii se numara si acelea ca avea un buzunar niste droguri usoare si nush ce jucarie sexuala ascunsa in pantof. mda, nici eu nu am inteles care era faza cu jucaria…

povestea mai nasoala e alta: autoritatile il acuza pe richard ca ii cam placeau raporturile sexuale cu necunoscutii prin parcuri… si ca atunci cind a fost arestat avea o fringhie agatata de git care facea legatura cu organele genitale. wtf?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*