digi mobil cost control: cite minute mai ai?

trimite un SMS fara continut la 700.

Primesti un raspuns de genul “Pana la data 2008-04-20 12:41:08 ati consumat in valoare de 0,54 eur, fara TVA.”

info e neverificata. daca merge poti sa lasi un comentariu mai jos. textul de mai sus a fost lasat ca si comentariu la postul Digi Mobil – Pagina Oficiala de catre ibs.

ai ceva de spus? lasa un comentariu

si informatia ta in premiera va fi transformata in articol pe boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. As dori sa stiu si eu care este costul in cazul in care de pe telefon digi din romania , apelez numar de digi din Spania . Ma puteti ajuta ?

  2. merge ms mult am apelat in italia si nu stiam la ce numar sa apelez sa vad cat mi-a luat ms mooolt merge

  3. Am inteles bine??? daca trimit sms la numarul 700 este sms taxabil? adica o sa imi faca cost suplimentar doar ca sa vad daca eu am cost?
    Asta scrie la ei
    ¨¨¨SMS-ul pe care il trimiti la serviciul CONTROLUL COSTURILOR este taxabil (tarif SMS conform planului de tarife al abonamentului contractat). Mesajul-raspuns nu se taxeaza.¨¨¨¨

  4. La mine nush ce are. pot sa sun pe oricine. Dar cand trimet sms la 700 sa vad , cat credit sau minute am zice: sms nereusit! ce dumnezeului are nu pot sa imi dau seama….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*