Custom IPSW for iPhone 2G & 3G

Custom ISPW pentru iPhone Clasic il gasesti AICI. Nu il folosi decit daca stii ce faci. Pentru restul vine si tutorialul.

Custom IPSW pentru iPhone 3G este AICI

Nota: este un IPSW mai “gras” cu o gramada de pachete bune de folosit pentru Cydia si cu iCy.

Tin sa va anunt ca incepind cu ora 11:17 PM am OS 3.0 pe iPhone 2G-ul meu. Asta daca intereseaza pe cineva…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Nu cred marian m pentru ca am facut eu asa ( tot cu iphone clasic, si windows, nu mac) si dupa ce imi incarca tot, itunes imi zice ca nu am SIM compatibil. Precisez ca am itunes 8.2.1.6.
    Astept sugestii daca a mai patit cineva asta.

  2. am o problema si nu stiu cum sa o rezolv cu un iphone 2G..din greseala am dezinstalat firmware din telefon cu programul rock…ce mai pot face in cazul acesta….multumesc anticipat

1 Trackback / Pingback

  1. Tutorial: cum sa faci update la firmware 3.0 si sa deblochezi iPhone Clasic | | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*