rezolvarea problemelor cu SMS pt iPhone in reteaua Vodafone

unul dintre cititorii boio.roalteregos a gasit o solutie pentru rezolvarea problemelor cu trimiterea SMS-urilor in iPhone classic pt reteaua vodafone romania. postez aici comentariul lui in speranta ca rindurile de mai jos vor ajuta si alti utilizatori de iPhone.

 • pasul nr.1- tastati pe keypad ##5005*7672# apoi call ptr a sterge vechiul centru de mesaje(nu poate fi rescris un nou numar de centru mesaje peste cel vechi-explicatia specialistilor)

 • pasul nr.2- tastati pe keypad **5005*7672*nnnnnnnnnn# apoi call. e si aici e buba. *nnnnnnnnnn# e numarul de centru servicii care il aflati de la Vodafone sau Orange dupa caz. Ptr cei care au deja instalat Region Patch numarul trebuie tastat cu +407nnnnnnnn. Ptr cei care au Vodafone secventa e **5005*7672*+40722006000# sau **5005*7672*+04722004000# dupa caz

 • pasul nr.3- tastati pe keypad *#5005*7672# apoi call ptr a verifica numarul centrului de servicii daca a fost instalat corect

 • pasul nr.4- incercati sa trimiteti un sms. cu siguranta va merge!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. am mia icnercat odata… tot nimic.. :) cum fac sa revin la etarea initiala… btw: mergea sa trimit sms, DAR nu mergea cand trimiteam pe telefoane cu windows live si am crezut ca asa merge.. dar acuma nu mai imi trimite deloc :)

 2. normal ca nu merge pt ca este gresit numarul,… trebuie pus cu …*+40722… pt ca, codul de tara al romaniei este 0040 (+40), nu 0004 (+04) cum este trecut acolo un pic mai sus.

  in rest merge de rupe. BAFTA :D

 3. ma… nuj c sa zic da nu merge de loc
  a mers prima oara da dupa c am ramas fara baterie nu a mers.
  dupa am incercat din nou si nu a mers nici atunci :(( si ma gandeam k dak mai aveti cv de zis adik altcv mai diferit…pt k nu mai merge a doua oara…..-_-” dar nuj unde sa ma duc da mi sa zis k tre sa merg la orange si sa mil repare k altfel nu e alta solutie sa mai trimiti mesaje.decat dak mai faci nuj c ciumbujlucuri cu iphon-ul si il faci sa mearga……cam atata am de zis :)) cam mult nu? lol

 4. ok. Cand am ramas fara bateria la iphone am incarcat telefonul. dupa ce am incarcat nu a mai trimis sms asa ca am fost obligata sa refac cele spuse de tine mai sus. Inrebare este : exista o modalitate prin care nu mai sunt obligata sa refac cele cu 5005 7672…. dupa ce raman fara baterie ?
  Iti multumesc anticipat.

 5. @ lol_kiddo:

  teoretic asta depine de cartela ta GSM mai mult decit de telefonul in sine. Daca o faci odata, e suficient. Daca tot nu merge, poti sa incerci sa suni la Vodafone si sa le ceri o mina de ajutor. In cazul in care ei nu stiu ce sa faca, nu ai alta solutie decit sa urmezi pasii din nou.

 6. si eu am avut aceeasi problema…fiind pe cartela am bagat codul cu 6000 la sfarsit, am inchis telefonul, l-am deschis…..si surpriza MERGE:)

 7. sunt pe dos numerele de vodafone. cel putin la mine a trebuit sa pun pe cel cu in coada 4000 pt abonament ca sa mearga :)

 8. poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum pot sa fac setarile daca sunt in reteaua cosmote??? va rog:D

 9. Salutare!Am incercat deja de doua ori si din pacate la mine nu functioneaza.Cand incerc sa dau un mesaj imi spune ca trimiterea a esuat.Ma puteti ajuta?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*