Alchimistul – audiobook – free download

update: imi pare rau, dar nu vei putea sa asculti cartea. ai nevoie de contul si parola mea de iTunes pentru ca asa a fost ea descarcata initial de pe iTunes Store.

ignora postul de mai jos.

daca vrei totusi sa o iei de pe iTunes o gasesti AICI. dar costa 15$. daca reusesti sa hacuiesti cumva fisierul de mai jos… il poti lua inca…

[multumesc dydysibiu pt pont]

pentru ca am fost rugat sa postez un link catre audiobook-ul oferit gratuit de iTunes saptamana trecuta, am ales sa-l urc pe rapidshare pt toata gasca.

da buzna acum si descarca un audiobook gratuit f bun. dupa aia tre sa-l bagi in iTunes si sa-l ai pe iPhone sau iPod. btw, e in limba engleza…

Paulo Coelho – The Alchemist

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. il bag in itunes la audiobook si cand ii dau sync imi apare adresa ta de mail si imi cere parola, ptr ca calculatoru meu nu e autorizat sa foloseasca cartea asta audipo

1 Trackback / Pingback

  1. placerea unei carti… ascultate | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*