rezolvarea problemelor cu SMS pt iPhone in reteaua Vodafone

unul dintre cititorii boio.roalteregos a gasit o solutie pentru rezolvarea problemelor cu trimiterea SMS-urilor in iPhone classic pt reteaua vodafone romania. postez aici comentariul lui in speranta ca rindurile de mai jos vor ajuta si alti utilizatori de iPhone.

 • pasul nr.1- tastati pe keypad ##5005*7672# apoi call ptr a sterge vechiul centru de mesaje(nu poate fi rescris un nou numar de centru mesaje peste cel vechi-explicatia specialistilor)

 • pasul nr.2- tastati pe keypad **5005*7672*nnnnnnnnnn# apoi call. e si aici e buba. *nnnnnnnnnn# e numarul de centru servicii care il aflati de la Vodafone sau Orange dupa caz. Ptr cei care au deja instalat Region Patch numarul trebuie tastat cu +407nnnnnnnn. Ptr cei care au Vodafone secventa e **5005*7672*+40722006000# sau **5005*7672*+04722004000# dupa caz

 • pasul nr.3- tastati pe keypad *#5005*7672# apoi call ptr a verifica numarul centrului de servicii daca a fost instalat corect

 • pasul nr.4- incercati sa trimiteti un sms. cu siguranta va merge!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Multumesc, a mers schimbarea centrului de mesaje
  O mentiune: trebuie oprit si repornit telefonul ca sa poti trimite sms dupa schimbarea centrului de mesaje
  Multumesc :)

 2. Eu nu pot sa îl schimb deloc, am încercat in toate felurile posibile, imi rămâne +7 , încerc sa îl setez pe cosmite, si imi da mesajul ” configurare reușită adresa centru nicio adresa” nu stiu ce sa ii mai fac please help .

 3. ..la mine nu a mers pana nu am schimbat nr. de mesagerie manual cu un telefon android , eu avand cartela …culmea am introdus nr. de mesagerie pt. abonament , si mnerge …Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*