ai citit manualu?

azi eram intr-o excursie. ma roaga un cuplu sa le fac o poza, dau sa apas pe buton si vad ca blitzul nu era activat.

cum lumina nu le era favorabila, activez blitzu si fac poza. astia doi sar ca arsi: da cum ai facut poza cu flash? le arat si dupa ce constata uimiti imi zic care le era problema: “avem de doi ani aparatu asta da nu am stiut de unde sa dam drumu la flash”. well, doh: apesi pe butonu unde e desenat un flash (un fulger din ala mic). pai pt ce mai primesti manualu cind cumperi aparatu?

pe blog am in macar odata la 2 zile un comentariu sau o intrebare de la cineva care nu stie sa citeasca MANUALU. e chiar asa de greu? inainte sa te apuci sa te joci cu ceva rasfoieste si cartea cu care vine, fie ea in format pdf sau tiparita. s-ar putea sa descoperi lucruri folositoare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*