Revista BBC Good Food revine în România

Revista BBC Good Food revine în România

Una dintre cele mai iubite reviste britanice, BBC Good Food revine pe piața editorială din România, în portofoliul City Publishing (fosta Burda România), începând cu luna februarie. Conținutul variat, rețetele recomandate de chefi internaționali, poveștile locale și ineditul informațiilor reprezintă punctele forte ale acestei publicații.

Revista BBC Good Food este disponibilă începând cu 9 februarie, la toate punctele de difuzare a presei.

Cititorii BBC Good Food sunt femei și bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 60 de ani, cu o pasiune pentru gătit, care caută întotdeauna idei noi în bucătărie! Sunt interesați de cele mai noi ingrediente culinare, inspirație pentru preparatele din fiecare zi. Pentru cititorii BBC Good Food, gătitul reprezintă o joacă și o plăcere, iar bucătăria e locul care le face zilele mai frumoase.

În fiecare număr veți găsi peste 100 de rețete triplu testate, cu fotografii spectaculoase și rezultat garantat, prezentate în cadrul celor 4 secțiuni:

ZI DE ZI (rețete ușoare, pentru zilele aglomerate din timpul săptămânii)

MESE SĂNĂTOASE (idei de preparate pentru un stil de viață sănătos)

WEEKEND (prăjituri delicioase, proiecte culinare de weekend și ponturi pentru îmbunătățirea tehnicilor de gătit acasă)

LIFESTYLE (interviuri cu bucătari din România, portrete de foodies, restaurante locale și idei de shopping)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*