revista de blog la boio.ro

intai de toate, boio.ro este in schimbare. deocamdata un de slogan. mica, dar care se va dovedi f importanta in viitor. si ca sa fie mai reader friendly am pus la cale si un scurt tutorial – ce este si um se citeste un Feed RSS.

o saptamana plina de concursuri si recorduri si premiere. de fiecare data s-a dovedit ca avem de a face fie cu amatori, fie cu lucruri facute de mantuiala.

singura exceptie de la regula pare a fi best blog design. care a adunat o gasca de profesionisti intr-ale design-ului din romania.

bloggerii romani au tot felul de initiative. problemele apar cind dupa una buna o dau in bara rau… zoso a inceput saptamana cu promisiunea ca va ajuta blogosfera si a terminat-o cu arhi intrun fel de parodie simplutza, facuta pe genunchi a unui buletin de stiri. boio.ro le ofera niste sfaturi. macar de s-ar schimba ceva…

si daca tot e vorba de bloguri cu initiativa, boio.ro a ajuns SEO de ocazie.

o plimbare prin Miami iti poate oferi o gramada de subiecte pt blog. fie ca e vorba de contactul cu un angajat AT&T, fie o vizita la Victoria’s Secret sau la magazinu de electronice. deh…treburi de barbati… :P

revenind in romania, hotnews se relanseaza. i-am urat “tot inainte, ca inainte era mai bine…” si apropo de oameni de… media. cartipostale ne trimite spam agramat

microsoft merge bine insa. dupa zune 2 vrea sa ne arate ca e inca tare pe piata de…instant messaging si ne promite un windows live messenger 9  plin de calitati.

nici o saptamana fara iPhone pe boio.ro. in episodul de azi – francezii sunt mai destepti decit americanii. in plus am aflat cum poti sa decodezi jucaria ieftin si legal.

si una de final: am avut dreptate la povestea cu bradu. victor a descoperit brazi mai falnici in europa.

boio.ro creste pe zi ce trece. ca sa-l ai intotdeauna la indemina, cel mai simplu e sa nu uiti de Feed – e gratis!

2 Comments

  1. george, am deja o idee si mai buna. de fapt 2. o sa le inregistrez zilele astea.
    una dintre ele face parte din categoria: “cum de nu a luat nimeni domeniul asta pina acu” :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*