revista de blog la boio.ro

intai de toate, boio.ro este in schimbare. deocamdata un de slogan. mica, dar care se va dovedi f importanta in viitor. si ca sa fie mai reader friendly am pus la cale si un scurt tutorial – ce este si um se citeste un Feed RSS.

o saptamana plina de concursuri si recorduri si premiere. de fiecare data s-a dovedit ca avem de a face fie cu amatori, fie cu lucruri facute de mantuiala.

singura exceptie de la regula pare a fi best blog design. care a adunat o gasca de profesionisti intr-ale design-ului din romania.

bloggerii romani au tot felul de initiative. problemele apar cind dupa una buna o dau in bara rau… zoso a inceput saptamana cu promisiunea ca va ajuta blogosfera si a terminat-o cu arhi intrun fel de parodie simplutza, facuta pe genunchi a unui buletin de stiri. boio.ro le ofera niste sfaturi. macar de s-ar schimba ceva…

si daca tot e vorba de bloguri cu initiativa, boio.ro a ajuns SEO de ocazie.

o plimbare prin Miami iti poate oferi o gramada de subiecte pt blog. fie ca e vorba de contactul cu un angajat AT&T, fie o vizita la Victoria’s Secret sau la magazinu de electronice. deh…treburi de barbati… :P

revenind in romania, hotnews se relanseaza. i-am urat “tot inainte, ca inainte era mai bine…” si apropo de oameni de… media. cartipostale ne trimite spam agramat

microsoft merge bine insa. dupa zune 2 vrea sa ne arate ca e inca tare pe piata de…instant messaging si ne promite un windows live messenger 9  plin de calitati.

nici o saptamana fara iPhone pe boio.ro. in episodul de azi – francezii sunt mai destepti decit americanii. in plus am aflat cum poti sa decodezi jucaria ieftin si legal.

si una de final: am avut dreptate la povestea cu bradu. victor a descoperit brazi mai falnici in europa.

boio.ro creste pe zi ce trece. ca sa-l ai intotdeauna la indemina, cel mai simplu e sa nu uiti de Feed – e gratis!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. george, am deja o idee si mai buna. de fapt 2. o sa le inregistrez zilele astea.
    una dintre ele face parte din categoria: “cum de nu a luat nimeni domeniul asta pina acu” :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*