vrajeala cu bradu – confirmata

victor imi conforma banuielile.

intr-adevar bradu nostru nu e cel mai mare. merci, victor :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Zici ca suntem pe vremea lui Ceausescu. Noi avem cel mai mare… Asa-i romanul. Oricum asta nu i-a oprit pe oameni sa se calce in picioare. Bine ca nu stau in Bucuresti.

  2. ia du-te tu la poza zece si citeste si adaugirea: Correction-Dec. 3, 2007: This caption erroneously identified the tree in the Praça do Comércio in Lisbon, Portugal, as the largest Christmas tree in Europe. This statement was accurate when the photo was taken in 2006.. Nu zice ni’ic de rumenia, da’ nici ala nu mai e… doar asa, ca sa dormi linistit

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*