Restul noutatilor din OS X Mountain Lion in 2 minute

Nu doar cele zece noutati aratate de Apple initial vin in nou sistem de operare. Iata un preview pentru alte citeva chestii interesante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Deci, la un moment dat vom avea acelasi sistem de operare pe mac, iphone, ipad, etc. Adaptat, desigur, pentru fiecare device. Sunt curios cand se va produce schimbarea?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*