OS X Mountain Lion

Apple a publicat astazi un preview despre OS X Mountain Lion 10.8 – sistemul lor de operare care apare in vara 2012.

Mountain Lion aduce multe dintre aplicatiile native iOS pe computer: Messages, Reminders, Notes, Notification Center, Share, Twitter, Game Center, AirPlay Mirroring si Gatekeeper.

Exista un developer preview, dar pina cind il vei avea, poti sa descarci Messages Beta – aplicatia care inlocuieste iChat. Poti sa discuti direct de pe Mac cu cineva care are iMessages pe iPhone, iPad sau iPod touch, sa initiezi un apel video prin FaceTime dar si sa discuti cu prietenii tai care folosesc Google Talk, Yahoo Messenger, AIM sau Jabber.

Iata un preview de la Apple si un altul via The Verge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. eu vreau sa rezolve pb cu mailul … am o adresa de google si una de hotmail sincronizate cu mail si e asa stupid … daca ma uit la un mail de pe iphone imi apare ca necitit pe mac …daca sterg mailuri de pe iphone pe mail pe mac apar … e groaznic … plus ca uneori sunt dublicate si tot asa …

  2. @Cristina: inclin sa cred ca fie pe iPhone, fie pe Mac, fie pe ambele ai setat mailul prin POP si nu IMAP. Nu e o problema a aplicatiei, ci doar setarile sunt gresite. MUta-l pe IMAP si va functiona corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*