Zumzi.ro nu respecta confidentialitatea?

Ideea Zumzi nu e noua si a inceput sa se raspandeasca frumos in Romania. Mi-am facut cont si am folosit vo 3-4 oferte.

Ceea ce nu-mi aduc aminte este sa fi semnat vreodata ca numele meu sa fie asociat cu ofertele respective in mod public si sa fiu numit “Fan” al unei Spalatorii Auto de care oricum nu am fost multumit absolut deloc.

Oare asta e pretul discount-ului platit? Faptul ca numele unei afaceri si al tau este asociat pe viata chiar daca le folosesti sau nu serviciile?

Si Profilul meu e setat sa fie unul Privat.

Sunt curios cit de fericiti sunt cei care sunt asociati cu un cabinet ginecologic sau alte oferte care ar trebui sa fie oarecum intime.

Am cautat in setarile contului si nu am reusit sa gasesc nicio metoda pentru a dezactiva optiunea respectiva.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*