addicted to chewing gum

in ultimu an am devenit devorator de guma de mestecat. pachetul de orbit, cu noile arome si apoi trident au inceput sa-mi fie in fiecare zi in buzunar. am inceput sa evit guma mentolata de acasa. acum gustul de fructe e mai la moda…si tot la moda e sa faci baloane ;)

am gasit azi produse noi de la orbit: zmeura, citrus-mint si mojito-mint. pina o sa le incerc pe astea insa, primul pe lista ramane Trident Watermelon Twist.

mai acu vo citeva zile eram in lift si ma intreaba cineva a ce miroase…zic: "nu stiu…aftershave-ul meu sau guma de mestecat". "aaa, mesteci Trident Watermelon Twist?" imi raspunde persoana in cauza… caut in buzunar pachetul de guma si ii dau dreptate.

e uite ca nu sunt singurul dependent…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*