Reeder for Mac – acum in Mac App Store

Am scris despre Reeder for Mac pe twitter de nenumarate ori si i-am facut un review in care povesteam de ce mi se pare aplicatia ideala pentru citit Feed-uri, in defavoarea NetNewsWire.

Iata ca astazi Reeder for Mac a aparut in Mac App Store. Eu credeam ca va costa cel putin 20-30 dolari, dar developerul a ales pretul de 9.99 dolari. Nu discutam despre Beta, ci despre versiunea completa.

Nu e nevoie sa-ti mai spun ca in doar citeva ore de la lansarea oficiala, Reeder for Mac a primit doar review-uri de 5 stele si are toate sansele sa ajunga imediat pe locul 1 in Top Paid Apps.

Iti recomand aplicatia asta cu toata inima. Este una dintre cele mai bune pe care le-am folosit pe Mac pina acum. Merita din plin fiecare cent din cei 9.99 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*