Cum functioneaza un Hard Drive

Pauza de culturalizare.

Il folosesti in fiecare zi, asa ca e bine sa stii ce se intimpla acolo, in Hard Drive-ul tau.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Interesante informatii,dar parca vin cam tarziu,o sa folosim din ce in ce mai mult flash drives sau ssd,nu sunt sigur cum se numesc,ce foloseste apple in mb air.ar fi interesant un video cum functioneaza alea:) cheers

  2. @Nick: chiar aseara am vazut ca Samsung scoate un HDD de 1TB pentru MacBook Pro-ul meu (si orice MBP)la numai 120 dolari. Pentru cei care au nevoie de spatiu pe laptop, un SSD de 256GB este inca prea scump si prea mic cind atarna de el o eticheta de 350-400 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*