Noul film al lui Spielberg: “Obama”

Actorul principal pare foarte bun :)

Clipul face parte dintr-o prezentare mai mare pe care Obama a tinut-o la Cina Corespondentilor la Casa Alba.

Nici discursul lui Conan O’Brien nu e rau. Trebuie sa stii cite ceva despre politica si presa americana ca sa-l intelegi si sa ti se para amuzant.

Si apropo de cina in cauza, toata lumea vrea sa fie in clipurile funny acum. O co-productie House of Cards si politicienii americani:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*