Reclamă nouă pentru Beats: “Got no strings”

Interesantă alăturarea dintre personajul Disney și vedetele actuale. O reclamă care se adresează în primul rând tinerilor. De la 2 la 30 ani :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Haioasa reclama, dar cred ca eu fac parte din alta generatie, daca la o prima vizionare nu i-am recunoscut decat pe Buscemi, Phelps si Pharrell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*