Pe 27 octombrie vedem cum arată noile Mac-uri

MacBook Pro concept. FOTO Martin Hajek
MacBook Pro concept. FOTO Martin Hajek

Era și timpul, nu-i așa?

Evenimentul de pe 27 octombrie nu este anunțat oficial. Apple trimite însă invitațiile cu 5-7 zile înainte, așa că asta e un fel de dezvăluire venită înainte de anunțul oficial.

Tu ce vrei nou și interesant într-un Mac? Eu sper că mufa de căști nu dispare încă și nici slotul SD sau mufele USB 3.0. Sper și la o baterie muuult mai bună pentru MacBook Pro-urile de 15″.

Nu pot să spun că am nevoie de un Mac nou acum, dar în 2-3 ani, atunci când al meu o să fie cam la limită, mi-ar plăcea să știu că nu cumpăr un computer cu un singur port și cu o baterie similară celui de acum. Și mi-ar fi greu să trec de la 15 inch la ceva mai mic.

UPDATE: Este oficial. Conferința are loc pe 27 septembrie în Cupertino, California.

"Hello Again" event
“Hello Again” event

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Salut! Pe langa ce ai mentionat si tu mi-ar mai place sa renunte la spatiul de stocare de 128 GB, mi-ar place minimul sa fie 512, dar ma indoiesc ca or sa faca asta. Am un macbook pro 13, early 2015 cu 8 gb de ram si 128 gb flash drive. Sunt mare consumator de muzica si imi place sa o am fizic si in permanenta sincronizata in itunes, fara sa mai dau bani pe stick-uletze de 128 gb (upgrade pentru flash drive-uri costa exagerat de mult). 4K ar fii frumos sa vedem, iar conceptul tastaturii din imagine e mult prea frumos :))

  2. Se pare ca slotul SD a disparut, iar USB 3.0 s-a dus, de asemenea… mufa pentru casti, din fericire, e inca acolo. La cel de 13″ varianta fara touchbar, exista doar 2 porturi – thunderbolt!!! Iar incarcarea se face tot prin unul dintre ele… asta inseamna ca a disparut si magnetic safe charge… Deci, daca esti cu laptopul la incarcat – pe langa faptul ca acum daca te agati in cablu, ai sa dai cu bijuteria de pamant – mai ai si un hardisc extern conectat, nu prea mai ai cum sa introduci sau sa copiezi informatii de pe el, in conditiile in care si unitatea de disc a disparut de mult.
    Cele cu touhbar au 4 porturi, dar pentru cei care prefera varianta simpla, si mai ieftina, si posibilitatiile sunt limitate… Sper din tot sufletul ca MacBook Pro-ul meu mid 2012 sa nu ma lase mult timp de acum inainte; are prea multe lucruri pe care eu inca le folosesc si care in timp au tot disparut
    Sa auzim numai de bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*