Pe 27 octombrie vedem cum arată noile Mac-uri

MacBook Pro concept. FOTO Martin Hajek
MacBook Pro concept. FOTO Martin Hajek

Era și timpul, nu-i așa?

Evenimentul de pe 27 octombrie nu este anunțat oficial. Apple trimite însă invitațiile cu 5-7 zile înainte, așa că asta e un fel de dezvăluire venită înainte de anunțul oficial.

Tu ce vrei nou și interesant într-un Mac? Eu sper că mufa de căști nu dispare încă și nici slotul SD sau mufele USB 3.0. Sper și la o baterie muuult mai bună pentru MacBook Pro-urile de 15″.

Nu pot să spun că am nevoie de un Mac nou acum, dar în 2-3 ani, atunci când al meu o să fie cam la limită, mi-ar plăcea să știu că nu cumpăr un computer cu un singur port și cu o baterie similară celui de acum. Și mi-ar fi greu să trec de la 15 inch la ceva mai mic.

UPDATE: Este oficial. Conferința are loc pe 27 septembrie în Cupertino, California.

"Hello Again" event
“Hello Again” event

3 Comments

  1. Salut! Pe langa ce ai mentionat si tu mi-ar mai place sa renunte la spatiul de stocare de 128 GB, mi-ar place minimul sa fie 512, dar ma indoiesc ca or sa faca asta. Am un macbook pro 13, early 2015 cu 8 gb de ram si 128 gb flash drive. Sunt mare consumator de muzica si imi place sa o am fizic si in permanenta sincronizata in itunes, fara sa mai dau bani pe stick-uletze de 128 gb (upgrade pentru flash drive-uri costa exagerat de mult). 4K ar fii frumos sa vedem, iar conceptul tastaturii din imagine e mult prea frumos :))

  2. Se pare ca slotul SD a disparut, iar USB 3.0 s-a dus, de asemenea… mufa pentru casti, din fericire, e inca acolo. La cel de 13″ varianta fara touchbar, exista doar 2 porturi – thunderbolt!!! Iar incarcarea se face tot prin unul dintre ele… asta inseamna ca a disparut si magnetic safe charge… Deci, daca esti cu laptopul la incarcat – pe langa faptul ca acum daca te agati in cablu, ai sa dai cu bijuteria de pamant – mai ai si un hardisc extern conectat, nu prea mai ai cum sa introduci sau sa copiezi informatii de pe el, in conditiile in care si unitatea de disc a disparut de mult.
    Cele cu touhbar au 4 porturi, dar pentru cei care prefera varianta simpla, si mai ieftina, si posibilitatiile sunt limitate… Sper din tot sufletul ca MacBook Pro-ul meu mid 2012 sa nu ma lase mult timp de acum inainte; are prea multe lucruri pe care eu inca le folosesc si care in timp au tot disparut
    Sa auzim numai de bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*