Planet Earth II: Documentarul care te impresionează de la trailer

Dacă trailerul arată așa de bine, poți să realizezi cât de bun e documentarul tot.

Prima parte pentru “Planet Earth” a fost difuzată de BBC în urmă cu 10 ani. Oamenii au lucrat și au acum partea a doua. Muzica e și ea foarte bună. Cum altfel putea să fie o coloană sonoră compusă de Hans Zimmer, cel care a făcut muzica pentru Inception, Pirații din Caraibe, The Lion King, Gladiatorul sau Interstellar.

Eu sunt tare curios cum au reușit să filmeze animalele de parcă ar fi fost între ele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*