RCS-RDS si ofertele inselatoare?

Stim ca RCS-RDS au oferte bune, angajati care-ti raspund politicos la telefon, dar cind e vorba sa livreze la timp sau sa se tina de cuvant… lasa de dorit.

Astazi am primit de la Marius Mocanu, un cititor fidel, o sesizare a unei situatii la fel de deranjante ca si altele despre care am mai scris pe blog:

Pe data de 10 Iunie 2014, pe site-ul rcs-rds.ro exista o oferta de achizitie terminale telefonie mobila. Abonat fiind, mi s-a parut avantajoasa si, printre balbele angajatilor de la relatii clienti, am lansat comanda pentru un iPhone 5s. Telefonul comandat nu a sosit nici pana acum, desi pe site nu apare nicaieri ca terminalele nu sunt disponibile, oferta lor stand afisata ca si cum te-ai putea duce in magazin sa achizitionezi unul oricand fara vreun detaliu referitor la disponibilitatea terminalelor.

Intre timp, mai precis in dimineata aceasta, am intrat pe site sa vad cum mai stau lucrurile si constat cu stupoare ca oferta s-a schimbat. Toate acestea fara nicio instiintare. Sun din nou la relatii clienti si pun problema la modul: eu la ce pret voi achizitiona telefonul avand in vedere ca atunci cand am lansat comanda era un pret, iar intre timp acelasi telefon are alt pret? Pretul este, firesc, mai mare, cu vreo suta de lei. Cu aceeasi falsa amabilitate impersonala mi se comunica faptul ca va trebui sa platesc pretul de la momentul achizitionarii telefonului, lucru care mi-a starnit nemultumirea si am lansat o sesizare in sensul acesta.

Eu cred ca asta e bataie de joc. Tu ce parere ai?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*