ProSwitcher HD pentru iPad este aproape gata de lansare

Developerul care lucreaza la ProSwitcher a postat pe contul lui de yfrog citeva imagini cu viitoarea versiune pentru iPad a aplicatiei. Pozele nu sunt spectaculoase, dar ne intereseaza mai mult functionalitatea jucariei – un multitasking grafic, usor de folosit.

Dupa ce am Jailbreakuit iPad-ul am incercat ProSwitcher. Este singura aplicatie care a reusit sa-mi puna iPad-ul in Safe Mode. Si poate e doar o coincidenta, dar am observat ca si ultima versiune de ProSwitcher pentru iPhone are probleme similare.

Folosesti ProSwitcher? Il vei pune pe iPad?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. De ce nu folosesti kirikae, alaturi de backgrounder? (kirikae a fost deja optimizat pentru iPad). E chiar asa de importanta grafica la un task manager, sau mai important e sa poti schimba rapid si usor intre aplicatii… ?

  2. Nici mie nu mi-a mers Рpana la urma am optat pentru Backgrounder pe care am setat gesturi de activare. Astfel, am activat backgrounding by default si swipe down / dublu click pe status bar pentru a schimba ̨ntre aplicatiile deschise ̨nainte / ̨napoi; si long click pe status bar pentru a dezactiva (inchide) aplicatia activa. Acela?i lucru se ̨nt̢mpla si la long click pe Home, dar m-am cam lenevit si nu-mi mai plac butoanele fizice. Merge de rupe iar controlul prin simple gesturi e super rapid si desigur cool :D

  3. salut, vreau sa te intreb … am un modem pe usb de la rds si is foarte multumit de el , dar m-am gandit sa imi cumpar un ipad si is curios in versiunea 3g+wifi daca pun cartela din modem in ipad va merge internetul ?… pt ca e tot 3g si modemul

  4. @Cristi: iPad-ul functioneaza cu microsim nu cu sim normal, de accea daca vrei sa il folosesti cu iPad trebuie sa tai sim-ul. Trebuie sa fii constient de faptul ca apoi nu va mai merge cu modemul de la rds

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*