Inventia anului 2010 – camera pentru prosti

Nu-mi vine sa cred ca astfel de reclame sunt la TV si ca exista cineva care pune botul si le cumpara produsele.

Ce urmeaza? telefoanele cu fir si disc pentru formatul numerelor? Televizoarele cu lampi?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. Asta-i cool! :)) Cu siguranta se gasesc cumparatori retardati…de altfel, reclama deja a fixat targetul petru cine se adreseaza produsul…de la 80 de ani in sus! ;)

  2. Sa fii nebun sa mai cumperi asa ceva, aparatele cu film erau o prostie, nici nu puteai vedea ceea ce ai facut, cheltuiai o gramada de banii cu developatul si poate erau si poze naspa printre ele.

  3. Culmea dar marketingul apple tocmai pe asta se bazeaza. iPhone a reinventat apelul video in 2010 (deocamdata doar prin wifi) si cei ca tine a-ti ramas uluiti. Deci reclama asta ar trebui sa se plieze pe gusturile fanilor iPhone.

  4. @Florin: Apple nu a reinventat si nici nu a zis ca a reinventat vreuna din tehnologiile vechi. asta nu inseamna ca ei nu pot sa o perfectioneze sau sa o faca mai usor de folosit.

  5. Se pare ca aceasta reclama se recomanda exclusiv persoanelor de varsta a 3-a ! Ori ne-am intors in timp …ori reclama asta nu-si are rostul ! Insa timp mai mult pentru prima varianta ! E ca si cum ne-am lua pc cu proc intel p4 :))…..it sucks

  6. Daca am asculta mesajul , acesta se adreseaza segmentului de piata cu varsta cuprinsa intre 50-60, adica acelor persoane carora le este mai greu de utilizat tehnologia moderna. Totusi v-a adras atentia, si-a atins scopul.

  7. Ohh come on… Sunt 10$ … Mi se pare chiar funny(defapt cam tot ce da la teleshopping e vechi si antic deci nu e chiar o surpriza) …cred ca O gramada de batrani au sunat sa cumpere asta… In plus… E un chilipir… Intr-o zi daca n-as avea ce face aproape ca mi-as lua si eu unul … Asa just for fun …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*