Deblocarea pentru iPhone 05.12.01 vine odata cu lansarea 4G

Ai asteptat destul pentru a-ti debloca iPhone-ul 3GS cu baseband 05.12.01. Vestea buna vine de la MuscleNerd, membru al DevTeam.

El a raspuns pe twitter unui user care l-a intrebat daca lansarea va avea loc odata cu aparitia iPhone 4G. Sfatul lui MuscleNerd este sa nu iti vinzi 3GS-ul. In acelasi timp, ai grija sa nu faci update la 4.0 pe calea iTunes. Vei pierde orice speranta sa iti deblochezi iPhone-ul cu firmware 4.0. Evident, solutia este valabila atit pentru iPhone 3G cit si pentru 3GS.

Atentie: Asta NU inseamna ca va exista o metoda de deblocare pentru 4.0. DevTeam scoate deblocarea pentru baseband 05.12.01 odata cu aparitia 4.0 pentru a impiedica Apple sa scoata un update care ar invinge metoda lor de deblocare. DevTeam spera ca noul baseband care vine odata cu 4.0 ar putea fi infrint cu acelasi tool.

  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. smecherie , abia astept sa vad ce scot astia de la apple… oricum eu inca am 3.1.2 , astept sa vad ce stie 4.0 , oricum tre sa faca mult prea multe sa ma puna serios pe ganduri daca sa fac sau nu update de OS

 2. Great news!
  Citisem deja pe blog-ul lor stirea, ma bucur ca esti atat de rapid si ai instiintat si pe romani.
  Am pe teava un bunch de 3gs-uri cu baseband-ul asta (inclusiv al sotiei mele) gata de deblocat.

  Am un singur cuvant pentru ei (actually 2) : sa vina !

 3. Sa inteleg ca saptamana viitoare voi putea debloca versiunea3.1.3?wow este o veste extraordinara!

 4. salut….este cumva o data fixa de lansare iphopne 4.0 …..si daca se poate as dorii sa intreb ce se intelege "deblocarea iphone 5.12.1 o data cu lansarea 4g" ….cumva ca in urmatoarele cateva 0re va fi disponibila si decodarea sau pur si simplu o data poate sa insemne si cateva zile sau chiar saptamani…cu stima Andrei Cristian

 5. @Andrei Cristian: da, exista o data fixa de lansare a iPhone 4g si a firmware-ului 4.0. Nimeni nu o stie acum. Si cu siguranta el nu va fi lansat pe 7 iunie. Abia atunci va fi conferinta de presa care va anunta programul lansarilor. Este foarte posibil sa le primim pe 22 sau 25 iunie. Deblocarea va veni si ea imediat dupa (maxim o zi de la lansare), daca DevTeam se tine de cuvint.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*