Flashdrive-ul de 256 GB

cit are flashdrive-ul din buzunarul tau? al meu e de 8GB si imi e de ajuns pentru operatiunile de zi cu zi. Nu ma intereseaza ce copiez pe el pentru ca stiu ca am loc. Uneori uit sa mai sterg documente sau poze cu zilele.

Daca 8 sau 16 GB nu iti sunt de ajuns, de azi poti sa comanzi un Kingston DataTraveler de 256GB. ieftin ca braga: 836.38 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Asta imi aminteste de ceva ce am vazut la metrou. Cel mai mare hamburger din lume are 25 de kg. Si se poate comanda.
    Cam asa si cu flashu asta. Ca vor spune unii ca vezi doamne bag un filme de 10GB. Trebuie sa fii nebun sa astepti ore intregi ca sa copii filme pe asa ceva.
    Poate sint unii mai lenesi ca tine si chiar nu vor sa stearga nimic :)

  2. mise pare o porcarie vorba ta 16 gb sunt suficienti daca vreau medie de stocare portabila au aparut hdd urile portabile care pentru 500 gb sau 1 TB platesti maxim 150 euro deci asa te scoti mai ieftin si mai bine….

  3. Asa s’a spus si de flash’ul de 8Gb. Arhisuficient. Chiar niciodata nu ii simti limita?
    Adevarul e ca, e scump, dar..

  4. Este foarte bine ca apar medii de stocare flsh de capacitati din ce in ce mai mari, dar cum zice si jules, cam in cat timp se copiaza 250 Gb din computer pe Memory Stick?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*