Cea mai lunga adresa de email din lume

Are 345 caractere si este cit se poate de activa. Daca reuseste sa-si aduca aminte propria adresa, omul iti poate raspunde la email.

Sper sa nu se supere ca o public aici si sa nu primeasca mai mult spam din partea mea, dar e greu sa rezisti tentatiei….

contact-admin-hello-webmaster-info-services-peter-crazy-but-oh-so-ubber-cool-english-alphabet-loverer-abcdefghijklmnopqrstuvwxyz@please-try-to.send-me-an-email-if-you-can-possibly-begin-to-remember-this-coz.this-is-the-longest-email-address-known-to-man-but-to-be-honest.this-is-such-a-stupidly-long-sub-domain-it-could-go-on-forever.pacraig.com

Adresa apartine lui Peter Craig. Nu-l cunosc, dar stiu ca a stabilit un record mondial cu ea. Apropo, asta nu costa nimic. Nu e nici un roman in stare sa-l intreaca?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Cea mai lunga adresa de email din lume | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*