Concursul rapid al zilei

Azi e vineri, 13. Te simti norocos?

Ce se intimpla cu toate codurile nerevendicate in urma concursurilor de pe boio.ro? Daaa, ai ghicit, se intorc la cititorii fideli.

Azi avem 3 bucati:

Tapic – Y9P6XKFAXEEX

Ultimate car specs – WWMHF6K346LY  

Ultimate Phone Spec – AM6KTYRXK3EE

Ca regula de baza, revendica doar ce iti foloseste. L-ai luat? Lasa o vorba mai jos, in comentarii. Nu ai castigat? No worries! boio.ro e pus pe concursuri…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Am vrut Ultimate Phone Spec dar nu mai e valabil. Apoi le-am incercat si pe celelalte dar nu au mers. Cine le-a luat nici macar ne-a anuntat. Oricum, multumim! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*