o mica idee pentru Vodafone

stiu ca nu aveti iPhone de vanzare, dar ati putea sa va faceti serviciile compatibile si oamenii mai descurcareti in rezolvarea problemelor cu terminalul in cauza.

altii pot

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. am pus 3G cu trafic 500 MB si am dat vreo 5 sau 6 euro pe luna si mergea bine.am pus in suceava dar cred ca in orice oras esti,se poate

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*