primul contact cu e-bay

am avut in seara asta primul contact direct cu e-bay. vroiam sa cumpar un “next sim” (solutie similara stealth sim) pt a-mi debloca iPhone-ul.

acelasi vinzator avea mai multe licitatii care se incheiau din jumatate in jumatate de ora. asa ca am intrat in 2 dintre ele. nu am avut sanse de izbinda pt ca nu stiam cu functioneaza sistemul pe e-bay. si poate ca a fost mai bine asa. ele s-au incheiat cu un pret marisor.

in a 3-a licitatie insa am stiut cum merge piata si am licitat exact cit trebuia.

asa mi-am luat un next sim cu 51$. (aprox 15 $ mai ieftin decit pretul normal).

acum ma chinui cu plata prin pay pal. reviin cu detalii atunci cind primesc jucaria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. iphone-man ai renuntat la varianta software ne puneam mari sperante in tine dar cred
  ca si tu te-ai saturat sa tot astepti unlock-ul la 1.1.2 P.s. cumpara si tu citeva si
  adu-le acasa

 2. Sal. am si eu un iPhone 1.1.2, si cum zice si nielsen, si eu speram la ceva software unlock.
  Pana atunci, sa ne tii la curent cu “jucaria” pe care ai cumparat-o. daca functioneaza sau nu.

 3. nu am renuntat la variata software. am zis ca a venit timpul sa o incerc si pe asta. am gasit-o mai ieftina decit in alte parti si am vrut sa vad cum merge.

  daca as avea clienti, as lua de aici mai multe. sunt in discutii cu unul dintre producatori si pot sa fac rost de un pret bun…

  important e sa fie macar 10 persoane interesate…

 4. Si eu am avut pana acum doua experinete cu ebay. Una din ele s-a soldat cu un esec. Bine ca suma pierduta a fost mica… produsul comandat nu l-am mai vazut. Nu stiu ce se face in asemenea situatii… ca bani au fost luati din cont! Ceva ajutor pentru viitor?

 5. Pai si de unde stie paypal ca eu nu am primit produsul… ca am astepta 3 saptamani (cu gandul la el) apoi mi-am pierdut sperantele. Dupa cate imi amintesc userul care vindea avea rating mare. I-am scris si tot degeba. Nu a mai dat semn de viata!

 6. Daca imi iau 1.1.2 poate ma bag si eu la un sim din asta pt. deblocare – daca si
  functioneaza. Pana la urma la ce pret ar iesi ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*