Masina zburatoare

C’mon, este deja 2012 si inca nu avem masini zburatoare pe toate… strazile? Stiu ca exista deja o jucarie de genul asta, dar eticheta de 350.000 dolari o face putin cam greu de obtinut.

Sunt convins ca ar rezolva toate problemele cu drumurile inzapezite (adica le-ar ocoli).

Masina din imagini poate sa duca doi oameni si merge, la alegere, prin aer sau pe drum. Ai nevoie de un permis de pilot pe linga cel de sofer.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*