interfata wordpress 2.4

baietzii de la tubetorial au pus mina pe wordpress 2.4. mai jos e un video walkthrough.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Se vede o schimare in primul rand de design si apoi de functionalitatea unor meniuri. Mai trebuie putin rabdare ca sa vedem toate modificarile aduse.

  2. Nu inteleg prima fraza, dar eu prefer wordpressul vechi. Am facut update pentru ca ma tot stresa, altfel ramaneam la versiunea veche:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*