Primiti cu codurile de aplicatii?

boio.ro nu vine cu colindu, dar iti intra in casa cu coduri de aplicatii gratuite. In perioada asta ai primit o gramada de promo-code-uri pentru aplicatii de iPhone si iPad. Rubrica Concurs a crescut in citeva saptamani cit altele in ani de zile.

Si cum cititorii fideli boio.ro sunt rasplatiti fie ca trimit mesaje pe twitter sau nu, ai acum citeva coduri pentru care nu trebuie sa muncesti. Dar trebuie sa fii primul care le revendica.

Singura regula este sa iei doar ce iti trebuie si sa lasi doua vorbe mai jos daca ai luat un code. Nu strica sa ii faci un review aplicatiei in AppStore dupa ce te joci putin cu ea. Vei ajuta developerul in felul asta.

Santiago si monstrul din Camalizare:

3A47A9LL6YKH

6TWRHL7JTNEE

Demolition Master:

AJYR9XAE66XF

Nu ai castigat de data asta? Viziteaza des pagina de Concurs.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*