Santiago si monstrul din Canalizare

Mi se intimpla foarte rar sa apreciez o aplicatie de iPhone pentru originalitatea ei. Jucaria de fata m-a impresionat intr-un mod foarte placut si se vede ca develperii au investit o gramada de ore in ea.

Santiago & the sewer beast” (numele in limba engleza) este aplicatia perfecta pentru a tine ocupati copiii atunci cind pleci la drum, dar si copilul din tine. Jucaria vine cu 3 episoade de desen animat SF, foarte bine facut si cite o banda desenata noua de 3 ori pe saptamana. Durata totala a clipurilor este de aproape 20 minute. Eu chiar m-am distrat cu ele pe avion.

Limba pe care o vorbesc caracterele este Spaniola, dar exista si subtitrare in limba engleza. Cu ocazia asta iti poti perfectiona spaniola si engleza ;)

Acesta este episodul pilot al serialului.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga pe “Santiago si monstrul din Canalizare pentru iPhone” boio.ro http://is.gd/iKksR “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Si cum acest post este programat sa apara atunci cind eu sunt in plin zbor, deasupra oceanului Atlantic, unele comentarii nu apar decit dupa moderare. Primul, al 3-lea si al 6-lea comentariu valid primesc aplicatia de mai sus.

update: castigatorii sunt: Andy, Adrian din Arad si Radu. Ii astept cu un email pina pe 20 decembrie pentru revendicarea promo-codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.