Santiago si monstrul din Canalizare

Mi se intimpla foarte rar sa apreciez o aplicatie de iPhone pentru originalitatea ei. Jucaria de fata m-a impresionat intr-un mod foarte placut si se vede ca develperii au investit o gramada de ore in ea.

Santiago & the sewer beast” (numele in limba engleza) este aplicatia perfecta pentru a tine ocupati copiii atunci cind pleci la drum, dar si copilul din tine. Jucaria vine cu 3 episoade de desen animat SF, foarte bine facut si cite o banda desenata noua de 3 ori pe saptamana. Durata totala a clipurilor este de aproape 20 minute. Eu chiar m-am distrat cu ele pe avion.

Limba pe care o vorbesc caracterele este Spaniola, dar exista si subtitrare in limba engleza. Cu ocazia asta iti poti perfectiona spaniola si engleza ;)

Acesta este episodul pilot al serialului.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga pe “Santiago si monstrul din Canalizare pentru iPhone” boio.ro http://is.gd/iKksR “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Si cum acest post este programat sa apara atunci cind eu sunt in plin zbor, deasupra oceanului Atlantic, unele comentarii nu apar decit dupa moderare. Primul, al 3-lea si al 6-lea comentariu valid primesc aplicatia de mai sus.

update: castigatorii sunt: Andy, Adrian din Arad si Radu. Ii astept cu un email pina pe 20 decembrie pentru revendicarea promo-codurilor.