Reducere la domenii .ro cu boio.ro

Host-age.ro impreuna cu boio.ro iti pun la dispozitie o reducere de sarbatori. Daca ai tot amanat sa treci pe domeniu .ro si folosesti inca wordpress sau alte domenii gratuite, poate ca e timpul sa faci pasul cel mare.

Host-age.ro au auzit ca m-am plins de serviciile de la Hostway si au tinut sa-mi demonstreze ca si in Romania poti beneficia de servicii de inregistrari domenii sau hosting de calitate.

Numai pina la 31 decembrie poti sa folosesti promo-codul:

boioro2010

El iti aduce 10% reducere la inregistrarea domeniilor .ro. Ai 9 zile sa beneficiezi de oferta, asa ca spune tuturor celor care crezi ca au nevoie de ea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*