Demolition Master – un puzzle pe principiul Angry Birds

Ce ai daca incrucisezi Angry Birds cu un puzzle si inlocuiesti pasarile cuo aventura spatiala? Raspunsul este “Demolition Master: Space Quest”.

Jocul dezvoltat de AppMania are aproape jumatate de milion de download-uri si este disponibil in varianta pentru iPhone, iPhone cu retina display sau iPad.

Misiunea ta este sa demolezi o constructie cu exploziv plasat strategic. Ai 9 locatii pe pamant (cu 135 nivele) si 3 locatii pe Luna (45 nivele). Imi place fiecare explozie este realista si cind ceva sare in aer simti asta prin vibratii corespunzatoare.

boio.ro pune la bataie trei promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Demolition Master” http://j.mp/fvQ8Us pe boio.ro ” sau da un retweet la mesajul postat de mine aici.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele doua comentarii valide si al 5-lea sunt castigatoare. Comentariile nu apar imediat, ci doar dupa ce eu le moderez, asa ca lista castigatorilor va fi anuntat la final.

update: Andy, Cristi si Andrei (sna3ke) sunt castigatorii de astazi. Ii astept cu un mail pina pe 29 decembrie, pentru revendicarea codurilor.