Demolition Master – un puzzle pe principiul Angry Birds

Ce ai daca incrucisezi Angry Birds cu un puzzle si inlocuiesti pasarile cuo aventura spatiala? Raspunsul este “Demolition Master: Space Quest”.

Jocul dezvoltat de AppMania are aproape jumatate de milion de download-uri si este disponibil in varianta pentru iPhone, iPhone cu retina display sau iPad.

Misiunea ta este sa demolezi o constructie cu exploziv plasat strategic. Ai 9 locatii pe pamant (cu 135 nivele) si 3 locatii pe Luna (45 nivele). Imi place fiecare explozie este realista si cind ceva sare in aer simti asta prin vibratii corespunzatoare.

boio.ro pune la bataie trei promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Demolition Master” http://j.mp/fvQ8Us pe boio.ro ” sau da un retweet la mesajul postat de mine aici.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele doua comentarii valide si al 5-lea sunt castigatoare. Comentariile nu apar imediat, ci doar dupa ce eu le moderez, asa ca lista castigatorilor va fi anuntat la final.

update: Andy, Cristi si Andrei (sna3ke) sunt castigatorii de astazi. Ii astept cu un mail pina pe 29 decembrie, pentru revendicarea codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.