Reeder pentru Mac

Ti-am zis ca Reeder este aplicatia mea preferata pentru RSS pe Mac si iOS. Dupa o perioada in care nu credeam ca o sa mai apara, Reeder 2 a ajuns in scurt timp de la Beta 1 la Beta 7 si este aproape de lansare.

Developerul a anuntat ca Reeder 2 va costa 9.99 dolari si eu iti spun ca face toti banii. Daca vrei sa o testezi inainte de lansarea in Mac App Store poti sa o descarci de aici.

Mi se pare interesant ca developerul a anticipat oarecum felul in care va arata OS X 10.10 si ca a inclus anumite elemente din iOS in aplicatia de Mac.

Pina luna trecuta eram fan ReadKit. Odata cu aparitia Reeder, niciun alt client de RSS nu intra in discutie. Este genul de aplicatie care e in alta clasa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cu totul de acord Adi. O folosesc decand ai publicat ca a aparut primul beta si ca si tine si poate multi altii o asteptam de mult.Chiar daca asteptarea a fost lunga si nu credem ca o sa mai apara , ea a fost binemeritata

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*