Robert Neagu la iPhone Users’ Conference

Unul dintre developerii de aplicatii pentru iPhone cunoscuti in Romania este Robert Neagu (26 ani, Bucuresti). Ai citit despre el pe boio.ro (aici, aici si aici).

Guess what? Robert vine la iPhone Users’ Conference. Ceea ce nu stii despre el e ca Robert lucreaza la SharePoint Applications si ca una dintre aplicatiile lui a fost prezenta pe ecran in timpul unui Keynote Apple.

Robert zice ca a inceput developementul pentru iPhone cu un WebApp in noiembrie 2007. Era vorba despre celebrul joc Frenzic.

Jocul a fost a doua cea mai accesata aplicatie web din topul de pe apple.com. A fost prezenta intr-unul din keynote-urile de la apple.

In decembrie 2008 am inceputul studiul SDK-ul pus la dispozitie de apple. In ianuarie am publicat primul meu joc nativ, Quadrix care a ajuns cea mai jucata aplicatie nativa in AppStore-ul romanesc fiind free pe aceasta perioada.

In iulie 2009 am inceput dezvoltarea unei noi aplicatii de prelucrare de imagine pe nume PhotoDesk care urmeaza sa fie lansata pe AppStore. Proiectele prezentate sunt proiecte personale, in acest timp lucrand la alte aplicatii dezvoltate pentru alte firme.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. IT & C » SteamBikini-o noua aplicatie romaneasca
  2. Gravitarium 2 – da-te mare cu iPad-ul tau! | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*