o singura functie

Daca ar fi sa alegi o singura functie din Cydia sau a unui iPhone jailbreakuit pe care Apple sa o puna in practica odata cu firmware-ul 4.0, care ar fi aceasta? Ma refer la functii care nu incalca legi, reguli sau contracte. Nu poti cere Apple sa te lase sa crackuitesti aplicatii.

Iti aduci aminte cite aplicatii pentru Copy/Paste aveam inainte de 3.0 si uite ca Apple a adus o implementare eleganta. Sau cum ne chinuiam cu Cycorder pina sa vina 3GS cu filmare si editare video.

Eu cred ca switch-uri gen SB Settings mi-ar fi de folos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. sbsettings, backgrounder+proswitcher(multitasking), intelliscreen, customizare gen winterboard ,si poate chiar un expose gen orbit, iblacklist , ibluetooth si nu in ultimul rand ceva care sigur doreste toata lumea : flash :)..sunt cateva in cydia dar nereusite. Eu zic ca un smart phone care se respesca si care vrea sa se mentina pe piatza in frunte trebuie sa aiba cel putin cele enumerate de mine mai sus daca nu mai multe incluse direct in sistemul de operare.
  ps stiu ca ai zis una singura dar din pacate lui 3.1.2 ii lipsesc mult mai multe :))

 2. @sebastian: pentru ce ai nevoie de flash? eu am ajuns sa il ocolesc si in browser. youtube si vimeo merg cu html5. o sa vezi apoi in Safari toate reclamele in flash…

 3. cum zice seby97 daca cei de la apple incearca sa stopeze jailbreakul automat cred k ar trebui smacar sa deblocheze toate telefoanele oficial si sa adauge cateva functii din cydia native asa cum zice sebastian de exeemplu ….pe mn nu ma incanta sa fac jailbreak dar e singura metoda de unlock si automat daca telefoanele cum sunt nokia sau cele android au toate functiile native care iphone e chel ca sa zic asa fara jailbreak….deci cateva functii de baza din cydia + unlock oficial ar fi bn….

 4. si inca ceva in legatura cu unlockul oficial cika ti l deblocheaza numai reteaua de unde l ai luat eu l am luat acum un an si ceva din spania (movistar) acum sunt in romania e si normal k nu pot eu sa ma duc in spania ca sa l deblochez era bine daca vroiau sa stopeze asa cum am zis si maisus jailbreak sa deblocheze toate telefoanele oficial si gata …

 5. un pic de customizare si o chestie gen sbsettings si multitasking.

  nu imi trebuie chiar toate prostiile din cydia

 6. – ceva gen sbsettings
  – multitasking
  – posibilitatea de a schimba tema (poate chiar si posibilitatea de a schimba imaginea de fundal separat de cea de lockscreen si sa poata fi din alta tema decat cea cu iconitele)
  – bluetooth compatibil cu orice telefon

  acum sa fiu si realist, cred ca doar multitaskingul il voi vedea din toate astea. eh, bun s-ala, oricum la cydia nu se va renunta niciodata, sau poate atunci cand apple ne va da iphoneuri moca! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*