prezervativu lipit cu superglue

nush daca in romania a aparut stirea (poate e veche de citeva zile totusi) da mie mi s-a parut tare funny… si e cam singura stire romaneasca aparuta pe international care mi-a atras atentia in ultima luna:

un oarecare nicolae popovici, de meserie “roman in calduri”, s-a gandit sa faca economie la prezervative si sa previna alunecarea jucariei de pe .. jucarie asa ca a lipit bucata de cauciuc cu super glue.

evident ca individu a ajuns la spital dupa prima partida si abia atunci si-a dat seama ca ideea lui nu a fost tocmai stralucita…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Tare omu` …imaginatie bogata… probabil asta era singura lui problema …ca jucaria elastica aluneca. Dar creativ cum e romanu` a gasit solutia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*