frantzuzoaicele

de ce sunt atit de urite frantzuzoaicele (ce mijto suna cuvintu asta) si mai ales DE CE le lasa astia sa umble prin lume si nu le tin la ei acolo?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. pai se gandesc ca mai pleaca dreq una si ramane acolo. Ce speram si noi de la politicienii nostri ..sa plece ….. si sa uite sa se mai intoarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*