pretul iPhone 3G S la Orange Franta

Preturile anuntate de operatorul francez incep de la 149 euro (16GB) si 229 euro (32 GB) . Amatorilor li se ofera un pachet de 52 euro care are:

–   a 2hr. + 2hr. voice package to all operators in the evening from 20:00 and at weekends
–   unlimited 24/7**:

for SMS and MMS
Internet and e-mails
Voice Visual Messaging
unlimited connection at Orange Wi-Fi access hotspots
access to more than 60 channels on Orange TV

daca vrei si tethering, platesti in plus:

Internet everywhere 200 Mb for iPhone at €9.90/month for occasional use customers
–   Internet everywhere unlimited for iPhone at €29.90/month*** for intensive use customers

preturile Romanesti vor fi probabil apropiate. Nu si tarifele pentru abonamente. Acolo intra in actiune hotia de pe la noi.

Apropo, cu un 3.0 deblocabil, poate ca e o idee buna sa iei un iPhone 3G acum de la Orange. Un telefon la PrePay este putin peste 500 euro. Il iei, il deblochezi si ai tot ce e mai bun in firmware-ul 3.0.

sau poti sa incerci sa-ti vinzi pe net vechiul iPhone. dar NU la preturi d-astea

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Subscriu la varianta 3G de la Orange.
    Am mai spus-o. Acum e timpul sa va luati 3G. Poate in ceasul al XII-lea Orange va micsora preturile pentru iPhone 3G. Sau, unde intrevine hotia la noi, nu se vor mai gasi deloc iPhone 3G. Vezi doamne vor fi epuizat stocul.

    Sunt gata sa pun pariu pe propozitia de mai sus!

  2. Aha … 500 EU … cam mult … pt. buzunaru’ meu de criza … nu pot sa il duca mai jos? Asta e … am sa strang in cntinuare bani si poate imi iau unu’ dus din State … :( Oricum nu ma grabesc … iPhone classic ii inca bun pt. mine :P

  3. Un iphone 3G de 16Gb la orange costa acum 309€ si abonament de 20€, comenzile se pot face doar de la ei de pe site. Am facut cerere pt unul de cateva zile…inca nimic.

  4. eu sunt inca multumit de iphone-ul meu classic. ma gandesc, ca partea de soft face ce-i mai bun deci 3.0 pentru classic mi se pare destul de ok(nu folosesc mms). eu inca sper ca firmware-ul 3.0 spentru iphone classic sa aiba capacitatea sa filmeze. scuze dak sunt off-topic

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*