Suport tehnic pentru iPhone de 2 ani

In seara asta am facut iar jailbreak si unlock la 2G. il pregatesc de “maritis”, asa ca trebuia sa fie curat.

Pot sa spun ca am asteptat cu nerabdare momentul in care voi folosi din nou Pwnage Tool (in expert mode). Setarile le stiu oricum pe dinafara. Chiar imi lipsesc momentele in care jailbreak-ul sau deblocarea erau o aventura, in care trebuia sa stii exact ce inseamna error 1600, 23 sau 15 si in care triumful venea dupa ore de incercari.

Aseara s-au implinit doi ani de cind am lansat pagina de Suport Tehnic pentru iPhone. Nu credeam ca in 2 ani se vor stringe aproape 4000 (patru mii) de comentarii si ca lumea inca mai are nevoie de Ajutor cu iPhone.

Iti multumesc ca dai valoare boio.ro in fiecare zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Eu primesc posturile tale prin newsfeed. Dar de ceva vreme nu-ti se afiseaza posturi pe prima pagina! Am incercat cu diferite browser-e.

  2. Si noi iti multumim pentru rabdarea si amabilitatea cu care ne raspunzi de fiecare data la problemele intampinate in utilizarea telefoanelor noastre! La cat mai multe comentarii si cati mai multi ani de suport tehnic!

  3. mersi pt. ajutoare !!! asa mai departe Adrian !!! Numai Bine !!! si inca 1000 de ani !!!

  4. Eu citesc cu google reader si vreau sa zic ca e super. Nu am decat vreun an de cand citesc blogul.

  5. anul trecut am avut si eu un 2g si stiu ca mi-ai fost de mare ajutor. Am stat o noapte intreaga pana am gasit site-ul tau :) ceva cu quick pown sau cam asa :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*