porumb fiert

KFC are in US o reclama cu un cintecel tare stupid. problema e ca iti ramane pe creier. Nu are decit un vers “KFC has chicken and corn” pe care il repeta de vo 10 ori pe timpul reclamei.

Acum, nu stiu care mai e oferta KFC in Romania, dar eu nu as lua porumb fiert de la KFC. Astia, daca au vazut ca nu le merge afacerea cu gainile, ne dau sa gustam … mancarea pasarilor?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*