angajam webmaster/webdesigner

se da un site oarecare al unei firme oarecare. oamenii nu se pricep la site-uri dar stiu ca vor sa-si prezinte produsele si serviciile pe citeva pagini ale lor.

la banii aia au 2 posibilitati. poate exista si mai multe, dar astea sunt cele mai comode: una ar fi sa caute un site pe platforma wordpress. nu blog, ci site. tema e modificabila si mai aes gratis.

o alta varianta ar fi cea a template-urilor de pe net. multe moca, multe f ieftine. dar si pentru alea ai nevoie de cineva care sa stie sa le modifice si sa le implementeze.

ar mai fi si o a treia. dar asta inseamna experimentare. si ei nu au timp si chef: sa iei un pusti care invata sa se joace cu site-urile sa-ti faca toata treaba si sa-i dai bani de 10 beri…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Vorba aia: “ieftin si bun”.
    De obicei sunt multumiti ca au scapat ieftin si ca le acopera nevoile initiale. Asta pana descopera ca “softul” nu face tot ce vor ei, vor ceva in plus sau vor sa modifice ceva “default”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*